Romeo Lungu este deputat de Buzău. Probabil nu știați. Nici nu aveați de unde! E la fel de expresiv și de bine pregătit ca mai toți cărătorii de geantă din PSD.

Romeo Lungu nu are școală. A fost introdus în politică de unchiul Ion Vasile, fostul președinte al PSD Buzău. Nu-i plăcea cartea și trebuia să-i găsească și lui un rost. Nici munca nu i-a plăcut, motiv pentru care a avut joburi precum cel de la echipa de fotbal Gloria Buzău, unde nu a fost la muncă. Stătea la sediul PSD și se ocupa de comisioanele șefilor.

O fi fost Ion Vasile unchiul, dar l-a părăsit atunci când a simțit că bătrânul e cu un pas în groapa politicii. S-a lipit de noul șef PSD, Constantin Boșcodeală, care l-a onorat cu o funcție de director la Agenția Județeană de Tineret și Sport.

După ce Boșcodeală a fost eliminat de Marcel Ciolacu cu ajutorul filmului porno în care devenise actor fără să știe, cu patru ani înainte de apariția filmului pe piață, Romică a fugit cu Ciolacu.

A ajuns apoi vicepreședinte la Consiliul Județean Buzău, unde a fost considerat omul alb, comparativ cu celălalt vicepreședinte Adrian Petre, văzut ca lunecos, pizmaș până și pe like- urile lui Lungu și periculos. Lungu ascultă de Ciolacu și evită să se bage în intrigi, motiv pentru care colegii de partid care-i sunt apropiați îl apreciază.

Instinctul de trădător al lui Lungu îi dă însă bătăi de cap. Deși s-a pozat în călătorie pe la Athos, nu s-a abținut să nu-i dea țeapă lui Ciolacu. A luat covrigi de la altă covrigărie și nu de la covrigăria celui dintâi covrigar al țării, Marcel Ciolacu.

Că-i plac covrigii știm, pentru că au gară și la ce găuri lasă băieții ăștia pe unde trec ….. nimeni în România nu mai are dubii, dar să-ți țepuiești șeful în așa hal ……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *