Partidul Național Liberal (PNL) Prahova a luat decizia de a suspenda din toate funcțiile de partid pe care le dețin primarul și viceprimarul comunei Colceag, Valentin Costin Stan și Georgian Dicuseară. Această hotărâre vine în urma reținerii celor doi oficiali locali de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova sub acuzațiile de luare de mită și abuz în serviciu.

Biroul Permanent Județean (BPJ) al PNL Prahova a anunțat această decizie într-un comunicat de presă, precizând că aceasta a fost luată în contextul acuzațiilor grave aduse celor doi de către autoritățile judiciare.

Primarul Valentin Costin Stan și viceprimarul Georgian Dicuseară din comuna Colceag se confruntă cu acuzații serioase de corupție, fapte care sunt investigate în prezent de procurori. Suspendarea lor din funcțiile de partid este o măsură preventivă luată de PNL Prahova în așteptarea finalizării anchetei.

Această situație subliniază importanța transparenței și a respectării legii în administrația publică locală și necesitatea de a răspunde în fața autorităților judiciare pentru orice acuzații de corupție sau abuz în serviciu. Cazul va fi supus unei investigații detaliate pentru a stabili dacă acuzațiile sunt întemeiate și pentru a se asigura că justiția este respectată în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *